Wintergarden 2024

Wintergarden Festival

Publicatiedatum: 11 januari 2024

Op 24 februari 2024 vindt er een nieuw evenement plaats in de Groene Weelde, Haarlemmermeer, namelijk Winter Garden Festival.

Start op- en afbouwperiode

Op vrijdagochtend 16 februari start de opbouw van dit evenement en naar verwachting zullen de afbouwwerkzaamheden gereed zijn op woensdagavond 28 februari 2024. Het gebied met de eilanden en de Big Spotters Hill is in deze gehele periode afgesloten.

Aandachtspunten:

  • De opgang naar de Geniedijk ter hoogte van de Expo is de gehele periode van op- en afbouw gesloten.
  • De route tussen het Haarlemmermeerse Bos en de Groene Weelde (tussen Pannenkoekenpaviljoen en de Big Spotters Hill), te weten de brug over de Driemerenweg, is gedurende de gehele periode wél open.

We vragen bezoekers om begrip en rekening te houden met het oponthoud. Wil je precies weten wat dit betekent? Bekijk dan het kaartje met de omleidingen en afsluitingen.

Je kunt hier het kaartje bekijken met de aangegeven omleidingen en afsluitingen. 

Contact

In contact komen met de organisatie kan via het emailadres bewoners@wintergardenfestival.nl.

Indien je op de dag van het evenement, 24 februari 2024, onverhoopt overlast ervaart, dan kun je ook telefonisch contact opnemen met de organisator van het festival op 06-17250655.

De gemeente is ook tijdens het evenement telefonisch te bereiken via 0900-1852. In geval van een melding of een klacht weet de medewerker van de gemeente juist te handelen of te verwijzen naar de juiste instanties. Ook kun je via de website van de gemeente Haarlemmermeer een melding overlast openbare ruimte maken via https://haarlemmermeergemeente.nl.


Meer nieuws