Mudmasters Haarlemmermeer

In de modder met Mud Masters

Publicatiedatum: 14 mei 2023

Op 9, 10 en 11 juni vindt het evenement Mud Masters plaats in de Groene Weelde, Haarlemmermeer.

De Groene Weelde is het decor van dit uitdagende hindernisparcours gebaseerd op echte mariniersstormbanen. De Big Spotters Hill is daarbij een belangrijk element in het parcours.  

Start op- en afbouwperiode 
Op maandag 5 juni start de opbouw van dit evenement en naar verwachting zullen de afbouwwerkzaamheden gereed zijn op woensdag 14 juni. Uit veiligheidsoverwegingen is het start- en finishgebied, bij de Big Spotters Hill,  in deze gehele periode afgesloten. Het MTB parcours en de ruiterpaden zijn dan niet bereikbaar.

Uitgezonderd 9, 10 en 11 juni, is de route tussen het Haarlemmermeerse Bos en de Groene Weelde (tussen Pannenkoekenpaviljoen en de Big Spotters Hill), te weten de brug over de Driemerenweg, wél open. Ook buiten het start- en finishgebied vinden er op- en afbouwwerkzaamheden aan het parcours plaats. Obstakels worden duidelijk gemarkeerd en op 9, 10 en 11 juni is het hele parcours gemarkeerd. De fietspaden en wandelpaden zijn (beperkt) toegankelijk. 

Aandachtspunten:

  • In de op- en afbouw is de verbinding tussen het Haarlemmermeerse Bos en de Groene Weelde (langs de BSH) wel open (zie het gele vlak op het kaartje), op de evenementdagen 9, 10 en 11 juni is deze afgesloten;
  • In de op- en afbouw is de op- en afgang van de Geniedijk ter hoogte van Libema wel open, op de evenementdagen 9, 10 en 11 juni is deze afgesloten (zie ook het gele vlak op het kaartje)

We vragen bezoekers om begrip en rekening te houden met het oponthoud. Wil je precies weten wat dit betekent? Bekijk dan het kaartje met de omleidingen en afsluitingen.

Je kunt hier het kaartje bekijken met de aangegeven omleidingen en afsluitingen. 

In contact komen met de organisatie kan via het emailadres service@mudmasters.nl.

Meer informatie voor deelnemers vind je op de website van Mud Masters.

De gemeente is ook tijdens het evenement telefonisch te bereiken via 0900-1852. In geval van een melding of een klacht weet de medewerker van de gemeente juist te handelen of te verwijzen naar de juiste instanties. Ook is de gemeente te bereiken via info@haarlemmermeer.nl


Meer nieuws