Vrijwilligers

VRIJWILLIGER BALIE GEZOCHT! 

Hou je van mensen en dieren en vind je het leuk om bezoekers op weg te helpen? Kom dan ons team ondersteunen als vrijwilliger balie! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger die minimaal één dag per maand in het weekend en/of op een maandag tijdens schoolvakanties beschikbaar is.

Als baliemedewerker ben je het warme en gastvrije gezicht van onze boerderij. Je verstrekt informatie aan bezoekers, neemt telefoontjes aan, verkoopt artikelen uit onze winkel, boekt workshops en feestjes, start speurtochten en houdt een oogje in het zeil.
Ben je minimaal 21 jaar en enthousiast over het werken in een groene omgeving met dieren en kinderen? Aarzel dan niet en stuur een mail naar zorgvrij@spaarnwoude.nl. Wij nemen dan snel contact met je op en geven je alle informatie of plannen samen met jou een kennismakingsgesprek.

Boerderij Zorgvrij is onderdeel van Boerenerf Spaarnwoude. Als vrijwilliger bij Boerderij Zorgvrij maak je deel uit van een enthousiast (vrijwilligers)team en draag je actief bij aan de beleving van het Boerenerf en de Boerderij.
Van alle vrijwilligers vragen we een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). De kosten voor de aanvraag worden door onze organisatie vergoed.

Wil je je aanmelden als vrijwilliger of heb je vragen? Mail dan naar zorgvrij@spaarnwoude.nl of bel 023-5202828. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.