Terreingebruik

Wil je in Spaarnwoude Park een activiteit of evenement organiseren, iets verkopen of commerciële foto- en filmpopnamen maken? Dan heb je toestemming van het recreatieschap nodig. Bekijk de mogelijkheden hieronder.

Activiteit organiseren

In Spaarnwoude Park zijn er talloze mogelijkheden om activiteiten of evenementen te organiseren. Zo kun je in de gebieden groepsactiviteiten organiseren zoals bruiloften, feesten en barbecues. Of bijvoorbeeld filmopnames maken of sportlessen en hondentrainingen geven in de buitenlucht. Dit kan echter niet altijd en overal. Vraag hier daarom ruim van te voren toestemming voor aan. Lees meer over het aanmelden van terreingebruik.

Aanvragen ventvergunning of tijdelijke standplaats

Wil je in Spaarnwoude Park iets verkopen of verhuren, dan heb je officieel toestemming nodig van het recreatieschap. Je moet hiervoor een vent- of standplaatsvergunning aanvragen. Neem voor de mogelijkheden contact op met de beheerder via 023-5202820 of stuur een mail naar info@spaarnwoudepark.nl.

Foto- en filmopnamen

Voor het maken van foto- en/of filmopnamen voor commerciële doeleinden in Spaarnwoude Park is toestemming nodig van het recreatieschap. Neem voor de mogelijkheden contact op met de beheerder via 023-5202820 of stuur een mail naar info@spaarnwoudepark.nl.

Kosten terreingebruik

Voor het aanvragen van informatie, een vergunning of een andere dienst kunnen kosten in rekening worden gebracht. Deze kosten kun je terugvinden in de legesverordening

Grote evenementen

Spaarnwoude Park is niet alleen een groene oase, het is ook een fantastisch gebied voor evenementen. De evenemententerreinen van Spaarnwoude Park zijn goed bereikbaar via meerdere toegangswegen en bieden voldoende parkeerruimte. De 10 evenementenlocaties zijn geschikt voor de meest uiteenlopende publieks- of bedrijfsevenementen van 100 tot 60.000 bezoekers.

Neem voor meer informatie contact op met de betreffende contactpersonen:

Ondernemer evenementenlocaties gezocht

We zoeken regelmatig ondernemers die kansen zien voor onze evenementenlocaties. Op deze pagina vind je de plannen waarvoor wij op dit moment een ondernemer zoeken. Heb je interesse? Neem dan contact op met de personen die bij het project worden genoemd.

Zie hieronder de plekken waarvoor wij een ondernemer zoeken:

Momenteel zoeken wij geen ondernemers