De organisatie

Recreatieschap Spaarnwoude

Recreatieschap Spaarnwoude is de bestuurlijke organisatie voor het beheer en de ontwikkeling van Spaarnwoude Park. Het betreft een samenwerkingsverband tussen de provincie Noord-Holland en de gemeenten Haarlem, Amsterdam, Velsen en Haarlemmermeer. Centraal hierbij staat uiteraard dat alle bezoekers van het recreatiegebied naar hartenlust van de bijzondere omgeving kunnen genieten.

Recreatie Noord-Holland

Noord-Holland beheert prachtige recreatiegebieden met veel mogelijkheden. Recreatie Noord-Holland is de uitvoeringsorganisatie van verschillende recreatieschappen en houdt zich in opdracht van die schappen bezig met het beheer en ontwikkeling van deze groene gebieden. De organisatie helpt hierbij de omgeving aantrekkelijk te houden, zodat iedereen hier van rust, natuur en recreatie kan genieten. Bekijk de onderstaande video om meer te weten te komen over Recreatie Noord-Holland. 

Lees meer over de leukste recreatiegebieden in Noord-Holland.

Wil je werken voor het Recreatieschap Spaarnwoude of een van de andere mooie gebieden? Bekijk de vacatures bij Recreatie Noord-Holland.