Bereikbaarheid

Wil je weten hoe je Spaarnwoude Park het beste per fiets, auto of OV kunt bereiken? Lees hier alles over de bereikbaarheid van het recreatiegebied.

Met de fiets

Wil je Spaarnwoude Park met de fiets bezoeken? Dat kan heel goed! Stap lekker op de fiets en trap met de wind door je haren het mooie gebied in. Spaarnwoude Park heeft goed aangelegde fietspaden en is makkelijk bereikbaar met de fiets. Ook zijn er diverse oplaadstations voor elektrische fietsen, zoals bij Boerderij Zorgvrij. Kortom: alle reden om heerlijk per fiets een bezoekje aan Spaarnwoude Park te brengen. 

Met het openbaar vervoer

Spaarnwoude Park is bereikbaar met het openbaar vervoer. Er rijden diverse buslijnen door het gebied. Ook kun je met de trein naar een in de buurt gelegen station, zoals Halfweg, afreizen. Vanaf daar kun je per bus of OV-fiets verder reizen. Tip: met de OV-fiets app kun je vooraf checken hoeveel OV-fietsen er op jouw locatie beschikbaar zijn!

Kijk voor meer informatie of voor het plannen van je reis op 9292.nl. 

Met de auto

Spaarnwoude Park is met de auto via de A9/A22 (vanuit richting Alkmaar, Haarlem, Utrecht) en N202 (vanuit richting Amsterdam) goed te bereiken. Kom je met de auto naar het gebied? Maak dan gebruik van een van de parkeerplaatsen aan de rand van het natuurgebied. 

Er zijn vele parkeergelegenheden in het gebied te vinden. Vanaf een aantal parkeerplaatsen starten ook leuke wandel- en fietsroutes.