Vrijwilligers

GEZOCHT: ENTHOUSIASTE VRIJWILLIGERS VOOR ONZE GEZELLIGE ZORGVRIJ BALIE (minimaal 1 dag per maand) 

Wij zijn op zoek naar warmhartige vrijwilligers die ons willen helpen bij de balie van onze mooie Zorgvrij locatie. Door recente kostenstijgingen en bezuinigingen zijn we meer en meer afhankelijk geworden van de inzet van geweldige vrijwilligers zoals jij! Ons team bestaat uit enthousiaste en betrokken medewerkers en vrijwilligers, en we hopen dat jij ons komt versterken. BALIEMEDEWERKERWij zijn op zoek naar een vriendelijke vrijwilliger (v/m) die minimaal één dag per maand (in het weekend) als baliemedewerker ons team wil ondersteunen. Als baliemedewerker ben je het warme en gastvrije gezicht van onze boerderij. Je verstrekt informatie aan bezoekers, neemt telefoontjes aan, verkoopt artikelen uit onze winkel, boekt workshops en feestjes, start speurtochten en houdt een oogje in het zeil.

BALIEMEDEWERKER

Wij zijn op zoek naar een vriendelijke vrijwilliger (v/m) die minimaal één dag per maand (in het weekend) als baliemedewerker ons team wil ondersteunen. Als baliemedewerker ben je het warme en gastvrije gezicht van onze boerderij. Je verstrekt informatie aan bezoekers, neemt telefoontjes aan, verkoopt artikelen uit onze winkel, boekt workshops en feestjes, start speurtochten en houdt een oogje in het zeil.

Wij vragen een minimumleeftijd van 21 jaar en basisvaardigheden met de computer (MS Outlook). We zoeken iemand die zich voor langere tijd wil inzetten bij Zorgvrij en enthousiast is over het werken in een groene omgeving met dieren en kinderen.

GEÏNTERESSEERD?

Neem dan contact op met Zorgvrij via telefoonnummer 023-5202828 of stuur een e-mail naar skossen@recreatienoordholland.nl. We kijken uit naar jouw reactie en verwelkomen je graag in ons team!