Voor ondernemers

Ben je als ondernemer op zoek naar een mooie locatie in een sfeervolle natuurlijke omgeving? Denk dan eens aan Spaarnwoude Park. Een ideale plek voor bijvoorbeeld het organiseren van groepsactiviteiten en evenementen. Lees hieronder alles over de mogelijkheden.

Aanmelden terreingebruik
In Spaarnwoude park zijn er talloze mogelijkheden om activiteiten of evenementen te organiseren. Zo kun je in de gebieden groepsactiviteiten organiseren zoals bruiloften, feesten en barbecues. Of bijvoorbeeld sportlessen en hondentrainingen geven in de buitenlucht. Dit kan echter niet altijd en overal. Vraag hier daarom ruim van te voren toestemming voor aan. Lees meer over het aanmelden van terreingebruik.

Spaarnwoude Park: natuurlijk voor evenementen
Spaarnwoude Park is niet alleen een groene oase, het is ook een fantastisch gebied voor evenementen. De evenemententerreinen van Spaarnwoude Park zijn goed bereikbaar via meerdere toegangswegen en bieden voldoende parkeerruimte. De 10 evenementenlocaties zijn geschikt voor de meest uiteenlopende publieks- of bedrijfsevenementen van 100 tot 60.000 bezoekers

Neem voor meer informatie contact op met de betreffende contactpersonen:

Aanvragen ventvergunning of tijdelijke standplaats
Wil je in Spaarnwoude Park iets verkopen of verhuren, dan heb je officieel toestemming nodig van het recreatieschap. Je moet hiervoor een vent- of standplaatsvergunning aanvragen. Neem voor de mogelijkheden contact op met de beheerder via 023-5202820 of stuur een mail naar info@spaarnwoudepark.nl.

Ondernemen in Spaarnwoude Park
Het recreatieschap is gehouden aan de aanbestedingsrichtlijnen van de overheid voor de werken, leveringen en diensten. Dat geldt ook voor vastgoed dat beschikbaar is voor de markt of voor locaties die voor ontwikkeling in aanmerking komen. Lees hier de volledige aanbestedingsrichtlijn.

Wanneer er gronden en/of gebouwen beschikbaar komen, starten wij het wervings- en selectieproces naar een geschikte ondernemer. Bekijk de pagina projecten voor de eventuele mogelijkheden.

Heeft u toch een vraag over de beschikbaarheid van gronden en/of gebouwen, neem dan contact op met ons Ondernemersloket via Ondernemersloket@recreatienoordholland.nl.

Leges
Voor het aanvragen van informatie, een vergunning of een andere dienst kunnen kosten in rekening worden gebracht. Deze kosten kun je terugvinden in de legesverordening

Ondernemingsvereniging Spaarnwoude Geeft Energie
Ondernemers van Spaarnwoude Park zetten zich middels de ondernemersvereniging Spaarnwoude Geeft Energie samen met de medewerkers van Spaarnwoude Park in voor de promotie van het gebied. Door het aanbieden van gezamenlijke arrangementen kunnen bezoekers Spaarnwoude Park ontdekken tijdens een dagje uit of weekendje weg.

Het bestuur bestaat uit SnowWorld (Wouter Schotel), ActionPlanet (Ineke van der Geest), Europarcs Spaarnwoude  (Teun Jansen), Villa Westend (Amanda Ros), Het Veerkwartier (Merel Jansen) en Latin Village (M’barek Ben Addi). Spaarnwoude Park telt ruim 50 ondernemers waarvan op dit moment 35 lid zijn van de vereniging. De voorzitter van de vereniging is Ineke van der Geest van ActionPlanet. Wil je contact opnemen met Spaarnwoude Geeft Energie? Stuur dan een mail naar spaarnwoudegeeftenergie@gmail.com

Ondermandaat
Recreatie Noord-Holland heeft de bevoegdheid om in naam van bestuursorgaan Recreatieschap Spaarnwoude besluiten te nemen. Bekijk hier dit volledige ondermandaat/ ondermachtigingsbesluit.

Overige regelingen
Ook andere regelingen met betrekking tot ondernemerschap binnen Recreatieschap Spaarnwoude zijn uitvoerig gedocumenteerd. Lees hier het mandaat/machtigingsbesluit t.b.v. het hoofd uitvoeringsorganisatie van Recreatie Noord-Holland NV, de organisatieverordening/regeling basismandaat en de raamovereenkomst voor uitvoering van werkzaamheden.