Veerplas festival

Veerplas Festival

Publicatiedatum: 11 april 2023

De opbouw van Veerplas festival start op 2 juni. Lees er hier meer over..

Veerplas Festival biedt op zaterdag 10 juni aan 8.000 bezoekers de mogelijkheid om te dansen bij 6 podia met onder andere deephouse, guilty pleasures, classics, techno en disco. Daarnaast staan er diverse foodtrucks en is er entertainment voor een hele dag plezier. Het evenement begint op 13:00 en eindigt op 23:00 uur.

Bereikbaarheid 
De horecagelegenheid het Veerkwartier is alleen op 10 juni gesloten, tijdens de op- en afbouw is het Veerkwartier geopend. Het gebied met het strandje en de zwemlocatie bezoeken blijft altijd mogelijk, ook op 10 juni. Bekijk het kaartje voor meer details. 

Op- en afbouwperiode
Om de evenementen mogelijk te maken heeft het evenement een opbouw- en afbouwperiode. De opbouw begint op 2 juni en naar verwachting is het evenement afgebouwd op 16 juni.  Vanaf de start van de opbouwperiode tot en met het einde van de afbouwperiode wordt het festivalterrein gezien als bouwterrein dat door middel van hekwerken wordt afgezet. Dit afsluiten is van belang om de veiligheid te kunnen waarborgen voor zowel medewerkers van de organisatie als de bezoekers van het gebied. 

Geluid 
Voorafgaand het evenement worden enkele geluidstesten gedaan.

Contact
We vragen bezoekers van het gebied rekening te houden met het oponthoud. Mocht je toch (geluids-) hinder ervaren dan kunt je contact opnemen met de organisatie van Veerplas Festival. Voor algemene geen acute opmerkingen/klachten kunt ook contact opnemen met de gemeente Haarlem via de website van de gemeente. 

Meer informatie en ticket verkoop voor het festival vind je op de website van Veerplas Festival.

 


Meer nieuws