Strong Viking Brother Spaarnwoude Park

Strong Viking Obstacle run bij Spaarnwoude Heuvels

Publicatiedatum: 7 september 2023

In het weekend van 7 en 8 oktober vindt de Strong Viking in Spaarnwoude Park.

Het is een gecombineerd evenement met Brother Edition en Family Edition. Strong Viking is een Obstacle run met keuze voor verschillende lengtes parcours. Het start/finish gebied zal zijn op de parkeerplaats van SnowWorld.

Op- en afbouwperiode

Om dit evenement mogelijk te maken heeft het evenement een opbouw- en afbouwperiode. De opbouw van het evenement start op 27 september en de afbouw is naar verwachting gereed op 13 oktober. De intensiteit zal gedurende de week toenemen. In het begin zijn het logistieke zaken en naarmate we dichter bij het evenementweekend komen zullen er steeds meer opbouwwerkzaamheden plaatsvinden. Vanaf de start van de opbouwperiode tot en met het einde van de afbouwperiode wordt het terrein gezien als bouwterrein dat door middel van hekwerken wordt afgezet. Dit afsluiten is van belang om de veiligheid te kunnen waarborgen voor zowel medewerkers van de organisatie als de bezoekers van het gebied.

Om de verkeersoverlast tot een minimum te beperken hebben we ook deze editie weer een aantal verkeersmaatregelen getroffen.

  • Vanaf dinsdag 26 september t/m donderdag 13 oktober wordt de Valleiweg afgesloten voor gemotoriseerd verkeer.
  • 7 en 8 oktober wordt al het verkeer voor Strong Viking via afrit r101 naar de parkeervelden geleidt.
  • 7 en 8 oktober wordt afrit r102 bij SnowWorld afgesloten voor in- en uitgaand verkeer. Een verkeersregelaar stuurt deelnemers van Strong Viking richting de parkeervelden. Ook wordt de Heuvelweg richting SnowWorld vanaf de Genieweg afgesloten. Bewoners kunnen bij deze afsluiting op de Genieweg nog gewoon passeren.
  • 7 en 8 oktober wordt de afrit naar de Amsterdamseweg 41-48 afgezet met pionnen om wild parkeren te voorkomen.

Ondernemers

De ondernemers in het gebied blijven bereikbaar. Bij twijfel over de bereikbaarheid en openingstijden kijk dan op de website van de ondernemer of neem contact op met de ondernemer.

Op wat klein oponthoud na zullen fiets- en voetpaden in deze periode bereikbaar blijven. We vragen bezoekers van het gebied rekening te houden met het oponthoud.

2019 kaartje afsluiting Strong Viking oktober 2019 // sv3jpg.jpg (39 K)

Heb je vragen, opmerkingen of complimenten? Neem dan contact op met Floris van der Valk, projectleider Recreatie Noord-Holland, via fvandervalk@recreatienoordholland.nl
Meer informatie voor deelnemers vind je op de website van de organisatie.


Meer nieuws