PIV Festival bij De Ven

Publicatiedatum: 29 april 2022

Na meerdere evenementen in clubs te hebben georganiseerd en stage hostings op festivals in binnen en buitenland, is het 21 mei tijd voor het eerste PIV festival.

Op zaterdag 21 mei vindt het PIV festival plaats in Spaarnwoude Park bij evenementenlocatie de Ven. 

PIV is een muziek label en evenementen organisatie. Opgericht in 2015, als platform voor talentvolle producers met een zwak voor de Classic US House periode. De fundering van het label zit hem in de originele elektronische muziek uit New York en Chicago van de jaren ’80 en ’90. De oprichters van het PIV label gebruiken hun Nederlands/Indonesische roots als culturele basis om een gemixte sound naar voren te brengen. De filosofie van PIV is om in evenementen een inclusieve sfeer naar voren te brengen. De betekenis van het merk staat namelijk voor People Invited and VIP maar dan achterstevoren gespeld. 

Meer info en tickets zijn verkrijgbaar via de website van PIV: www.pivfestival.com

Op- en afbouwperiode
Om dit evenement mogelijk te maken heeft het evenement een opbouw- en afbouwperiode. Dit afsluiten is van belang om de veiligheid te kunnen waarborgen voor zowel medewerkers van de organisatie als de bezoekers van het gebied. De op- en afbouwperiode voor het PIV festival is de hele maand mei. In deze periode zal het evenemententerrein omheind zijn met hekken. Voor de fietser en wandelaar is een omleiding verzorgd aangegeven in het blauw op de kaart. De omleiding in het gebied is gemarkeerd met borden.

Bekijk het kaartje met daarin de omleiding aangegeven. 

Contact
Heb je vragen over de bereikbaarheid en toegankelijkheid van het gebied? Neem dan contact met ons op via info@spaarnwoude.nl


Meer nieuws