Andere activiteit kiezen?

Met de e-chopper door Spaarnwoude

Als er een relaxte manier is om Spaarnwoude te verkennen, dan is het wel met de e-chopper. Wind in de haren, zon in je gezicht en lekker cruisen!

Op dit hippe, elektrische vervoersmiddel ben je snel, maar niet té snel. Je hebt in ieder geval nog alle tijd om onderweg te genieten van de natuur en de dorpjes waar je doorheen rijdt. Het afstappen waard zijn bijvoorbeeld de dorpen Spaarnwoude, Spaarndam en Haarlemmerliede met hun historische kernen en gezellige cafés. 

En ook het water is nooit ver weg op deze route. Je rijdt langs de Binnenliede, waar je nog een stukje kunt omrijden richting de Veerplas voor een plons in het frisse water of een hapje en drankje bij Het Veerkwartier. Maar ook een heel stuk langs de Mooie Nel en een stukje langs het Spaarne, en in Spaarndam kom je nog het IJ tegen. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de molens en forten die je onderweg gaat zien. Genoeg mooie plekjes voor een korte pauze dus!

De e-chopper is elektrisch en daardoor lekker stil. Extra genieten dus, want je hoort de vogels fluiten, het golvende water en het geritsel van blaadjes. Oh, en lekker kletsen met de anderen kan daardoor ook nog.

In Spaarnwoude is een e-chopper te huur bij Villa WestendEuroParcs Spaarnwoude en ABC Events. Met een volle accu kun je zo'n 50 kilometer door Spaarnwoude cruisen. Dat is genoeg voor deze route en een hele dag tour-plezier!

Foto: © Villa Westend

Locatie