Andere activiteit kiezen?

Kunstroute Sloterdijk naar Spaarnwoude Park (audiotour)

Deze audiotour brengt je langs de kunstwerken in Spaarnwoude Park, de Brettenzone, de Tuinen van West en Amsterdam Nieuw-West.

Tijdens de fietstocht ontdek je de kunstwerken in het landschap en luister je naar de verhalen eromheen. Stap op de fiets en laat je prikkelen! Ontdek de stalen landschapskunst van Herbert Nouwens in de Brettenzone, of de creatieve 'Stemmen' van het bekende kunstenaarsduo Voet/Bisscheroux in de Houtrak (Spaarnwoude Park). Geniet daarnaast van het groen dichtbij de stad. De route leidt je door prachtige landschappen!

Naast kunst en landschap brengt de route je langs drie gezellige en inspirerende rustpunten. Ontdek Brasserie Tommy's, de Fruittuin van West en Café Bret. 

Je kunt de route starten bij NS-station Sloterdijk. Ben je van plan een ov-fiets te huren? Check wel even of deze op voorraad zijn. Een andere optie is om je fietstocht te starten bij NS-station Halfweg-Zwanenburg. Hier kun je een fiets huren bij Sem Fietsen Halfweg

Enthousiast? Download de izi.travel app en start de audioroute. 

Let op: in het zomerseizoen zijn er soms festivals in Spaarnwoude, waardoor sommige delen van de route afgesloten kunnen zijn. Kijk op de website van Spaarnwoude voor de evenementenagenda

De kunstroute wordt je aangeboden door Recreatieschap Spaarnwoude, Tuinen van West en LaBGreen De Bretten en Kunst & Cultuur van Gemeente Amsterdam.