Andere activiteit kiezen?

Poedelen in de Peddelpoel

De Peddelpoel in Oosterbroek is een leuke plek om te zwemmen. Het ligt heerlijk besloten in een kom met rondom struiken en bomen.

Op de zandstrandjes kunnen de kleintjes heerlijk spelen met zand en water. Wil je even niet zwemmen, loop dan eens over de vlonders naar het eiland, dat in het midden van de poel ligt, en geniet even van het eilandgevoel.

Het zwemwater bestaat uit een vijver met een diepte van circa 1,40 meter en heeft een afgebakend zwemgedeelte. Op het terrein is een toiletgebouwtje met wc en douche. De strandjes zijn een goed alternatief voor de kust: dichtbij de stad, in een groene omgeving. 

Na afloop kun je een drankje bestellen op het terras van het nabij gelegen Fletcher Resort Spaarnwoude, voor een frisse afsluiting van een zonnige dag.

Zwemwaterkwaliteit
De provincie Noord-Holland houdt toezicht op de hygiëne en veiligheid van de officiële zwemplekken, van 1 mei tot 1 oktober. Als er een waarschuwing of zwemverbod nodig is, wordt dat op het strand met een bord bekend gemaakt. Wil je vooraf weten of het water oké is, dan staat de actuele informatie op www.zwemwater.nl.

Locatie